Samenwerken?

Zie je kansen in een samenwerking?

Geef jij yogalessen, organiseer jij binnenkort een workshop, vrouwencirkel, retreat of een ander evenement? Heb je het gevoel dat een soundhealing een mooie invulling kan zijn voor de deelnemers van jouw programma?

Stuur me dan vrijblijvend een bericht voor meer informatie, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Mijn diensten

Vibra-B

De Vibra-B technologie is ontwikkeld in samenwerking met de belangrijkste Europese Universiteiten en klinieken. Het is een innovatief apparaat welke het mogelijk maakt om het lichaam middels vibraties te activeren op een zeer aangename manier met als hoofddoel: een betere kwaliteit van leven!

Klank healing meditatie

Heb jij weleens een sound healing of sound meditatie ervaren?  Het is een manier van heling waarbij klankschalen en andere helende instrumenten worden gebruikt. De trillingen zorgen voor een intense trilling die je door je hele lichaam voelt. Even een moment helemaal voor jou!

Over mij

Ik help mensen om voor zichzelf hun beste leven te creëren. Dit doe ik vanuit mijn inlevings- en healingvermogen in anderen. Een ander laten ontspannen zodat je weer gaat voelen met je hart en weer meer in verbinding staat met jezelf. Dat maakt mij echt gelukkig!

We zitten in een bijzondere collectieve shift, waarin we van symptoombestrijding overgaan naar een holistische aanpak. En mijn missie is om jou daarin te bekrachtigen met de oude wijsheden en nieuwe wetenschap van wat jij zelf kunt met je zelfhelend vermogen. Door het zelfherstellende vermogen van het lichaam te versterken en je levensstijl aan te passen, kunnen ook jouw lichaamsfuncties en biochemie worden verbeterd.

Afspraak inplannen?