Reset lichaam & brein

Reset lichaam & brein

Ervaring heeft uitgewezen dat je met 6 Viba-B behandelingen een significant verschil zal ervaren. De Vibra-B behandeling is pijnloos en geeft geen schade aan de huid en het lichaam. De combinatie van werken op jouw lichaam en signalen afgeven aan de brein, geeft jouw lichaam vitaliteit, ontspanning, doorbloeding etc. Tijdens deze behandeling lig je ontspannen, krijg je een koptelefoon met heerlijke muziek op en kan je je wanen op een plek waar jij graag wilt zijn.

De innovatieve Vibra-B werkt effectief en snel bij het oplossen van blokkades. De Vibra-B werkt 100% natuurlijk, veilig, niet invasief en geen side-effects. Ons lichaam bestaat uit vibraties. Door te werken met vibraties wordt de behandeling een met het lichaam wat een aangenaam en direct werkzaam effect heeft. Het biedt direct ontspanning en energie.

Wat klanten van mij vinden

Vanmorgen bij m´n ouders geweest. Ik weet niet wat je hebt gedaan maar er heerst rust bij hen thuis. Dat gevoel heb ik er lange tijd niet meer gehad. Velen zijn je voor geweest maar nimmer met enig resultaat. Echt bedankt!

– Lotte

Ik heb genoten van de sessie bij Sinem. Ze bracht me tot rust en ging zeer ontspannen weg. Kan het iedereen aanraden.

– Petra

Ik ging op reis met Sinem. Ze nam me mee doormiddel van de geluiden van haar klankschalen en haar magische stem. Het was een heerlijke ervaring. De ruimte, de energie, de reis, alles klopte.

– Kim

Afspraak inplannen?