Klank healing meditatie

Verbind met jezelf, met je hart en kom tot rust

Heb jij weleens een klank healing meditatie ervaren?  Het is een manier van heling waarbij klankschalen en andere helende instrumenten worden gebruikt. De trillingen zorgen voor een intense trilling die je door je hele lichaam voelt.

Binnen een uur reis je af naar mooie plekken in de natuur en in jezelf. Even een moment helemaal voor jou! Het enige wat jij hoeft te doen is comfortabel liggen en al dit fijns ontvangen. Zodat je in verbinding met jezelf, opgeladen en uitgerust de dag kunt vervolgen.

Wat klanten van mij vinden

Vanmorgen bij m´n ouders geweest. Ik weet niet wat je hebt gedaan maar er heerst rust bij hen thuis. Dat gevoel heb ik er lange tijd niet meer gehad. Velen zijn je voor geweest maar nimmer met enig resultaat. Echt bedankt!

– Lotte

Ik heb genoten van de sessie bij Sinem. Ze bracht me tot rust en ging zeer ontspannen weg. Kan het iedereen aanraden.

– Petra

Ik ging op reis met Sinem. Ze nam me mee doormiddel van de geluiden van haar klankschalen en haar magische stem. Het was een heerlijke ervaring. De ruimte, de energie, de reis, alles klopte.

– Kim

Afspraak inplannen?